​Privat flytning

Århus Møbeltransport ApS tilbyder pålidelig, effektiv og problemfri flytning af hele bohaver for private kunder i hele Danmark.

Få en problemfri og veltilrettelagt flytning

Uanset om du skal flytte i ny lejlighed, i hus eller flytte fra Jylland til Sjælland eller omvendt, er vi din professionelle samarbejdspartner.

Når man skal flytte er der mange forberedelser og overvejelser, der skal hænge sammen og falde på plads, for at flytningen skal forløbe som planlagt og uden problemer og ubehagelige overraskelser undervejs.

Vi tilbyder vores ekspertise fra start og kan være med fra den første planlægning med gode råd og vejledning omkring alle de praktiske og tidsmæssige aspekter i forbindelse med flytningen, ligesom vi også kan være behjælpelige med en tidsplan for en sikker og veltilrettelagt flytning af dit hjem.

Vi kan tilbyde to forskellige flytteløsninger til vores private kunder:

Standard flytning:

Ved en standard flytning kommer vi og afhenter dine flyttekasser og møbler og flytter dem til den nye adresse. Vi står for alt bærearbejdet og transporten, resten står du selv for.

Totalpakke:

Ved at vælge totalpakken får du den løsning, hvor du giver os din nøgle, og så står vi for alt fra nedpakning af tøj, service, møbler, genstande og ejendele, vi står for transporten, og vi står for udpakning og montering af møbler m.m. på den nye adresse

Det er også muligt at vælge en skræddersyet løsning, hvor vi kan være behjælpelige med dele af nedpakning og udpakning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der matcher lige præcis dine ønsker og behov ved en flytning.

Ring til vores dygtige flyttemænd på telefon 86 28 55​ 33, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en privat flytning.

Vi medtager gerne mindre partier og enkelte colli på vores samleture

​Flytteformular - privat flytning

Udfyld nedenstående formular med dine flyttedetaljer, så modtager du i løbet af kort tid et prisoverslag fra os på flytningen. Jo flere og jo mere præcise detaljer, du anfører, desto mere eksakt bliver prisoverslaget.

Klik én gang på Send-knappen, når du har udfyldt formularen.

Århus Møbeltransport ApS
Kontaktdetaljer:
 
 
Flytter fra:
 
 
Type: *


 
 
Flytter til:
 
 
Type: *


 
 
Nuværende beboelse (Antal):
Angiv hvis du har følgende genstande (Antal):
Andre oplysninger:
Boligen er: *


 
 
Flyttemåde:

Hvor mange flyttekasser, vil du anslå, at dit indbo fylder, når det er nedpakket?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Århus Møbeltransport
Lemmingvej 125 A
​8361 Hasselager

Telefon: 86 28 55 33
E-mail: info@aarhus-moebeltransport.dk

CVR: 12560672

​Århus Møbeltransport ApS

​Lemmingvej 125 A
​8361 Hasselager

Telefon: 86 28 55 33

Skriv til os

Få et gratis tilbud her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn

​Århus Møbeltransport ApS

CVR: ​12560672

Kontakt

Telefon: ​86 2​8 55 33

E-mail: info@aarhus-moebeltransport.dk