​​Kvalitet og sikkerhed

​For os hersker kvantitet ikke over kvalitet, hvorfor vi hos Århus Møbeltransport ApS lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed i forbindelse med enhver flytning – uanset flytningens omfang og art.

Vi er medlem af DMF Dansk Møbel Transportforening, der er din garanti for en sikker flytning i højeste kvalitet. Som medlem er vi ikke blot forpligtet til at levere et ordentligt stykke arbejde og en sikker flytning, som medlem skal vi også efterleve et detaljeres regelsæt for at sikre vores kunder den bedste flytning.

Med regelsættet fra DMF er der fastlagt nøjagtige forhold for den service, vi tilbyder inden for såvel opbevaring af godset som tranporten af det. Dette regelsæt sikrer ligeledes vores kunder, at alle forsikringer er i orden under hele flytningen fra start til slut.

Branchens bedste flytteforsikring

Som en ekstra sikkerhed, har vi også sikret vores kunders flyttegods ved at have branchens absolut bedste forsikringer. Vores forsikring dækker ethvert flyttelæs med en ansvarsforsikring på to millioner kroner, ligesom ethvert colli (enhed) er ansvarsforsikret for 50.000 kroner. Det er derudover muligt at tegne ekstra forsikringer efter aftale og behov for forsikring.

Du kan klikke her for at læse mere om DMF's regler inden for opbevaring, flytning og forsikring

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 28 55 33, såfremt du ønsker at vide mere om, hvordan vi sikrer din flytning

Århus Møbeltransport
Lemmingvej 125 A
​8361 Hasselager

Telefon: 86 28 55 33
E-mail: info@aarhus-moebeltransport.dk

CVR: 12560672

​Århus Møbeltransport ApS

​Lemmingvej 125 A
​8361 Hasselager

Telefon: 86 28 55 33

Skriv til os

Få et gratis tilbud her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn

​Århus Møbeltransport ApS

CVR: ​12560672

Kontakt

Telefon: ​86 2​8 55 33

E-mail: info@aarhus-moebeltransport.dk