​Møbellift til store og tunge møbler

Hos Århus Møbeltransport i Hasselager ved Skanderborg tilbyder vi moderne hjælpemidler, der kan gøre flytningen både hurtigere, nemmere og billigere – blandt andet ved hjælp af en møbellift.

En møbellift bruges ofte til dig, der flytter fra eller til en etageejendom, hvor det kan være svært at komme op og ned ad snævre opgange med store kasser og møbler, eller til flytning i kontorbygninger med en stor hall eller indgang via en svalegang.

Handy, hurtig og støjfri møbellift

Vores møbellift er lille, handy og hurtig og kan både komme ind i baggårde, bruges indendørs og komme igennem åbninger på kun 80 cm i bredden.

Med en møbellift kan vi derfor tilbyde en problemfri og hurtig flytning, hvor vi kan løfte flyttekasser og indbo direkte fra vinduerne og ned til flyttevognen. På denne måde sparer du som kunde tid og dermed penge på timelønnen samtidig med, at transporten af ejendelene også bliver mindre risikabel.

Få mere information i dag

Vi kan tilbyde en møbellift, der ikke generer naboer eller forbipasserende med os og støj fra motoren. Vores møbellift kører på strøm, hvorfor larm og lugt ikke vil være et problem.

Du er mere end velkommen til at kontakte Århus Møbeltransport på telefon 86 28 55 33 eller e-mail info@aarhus-moebeltransport.dk, såfremt du ønsker at leje og gøre brug af vores møbellift.

Århus Møbeltransport
Lemmingvej 125 A
​8361 Hasselager

Telefon: 86 28 55 33
E-mail: info@aarhus-moebeltransport.dk

CVR: 12560672

​Århus Møbeltransport ApS

​Lemmingvej 125 A
​8361 Hasselager

Telefon: 86 28 55 33

Skriv til os

Få et gratis tilbud her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn

​Århus Møbeltransport ApS

CVR: ​12560672

Kontakt

Telefon: ​86 2​8 55 33

E-mail: info@aarhus-moebeltransport.dk